Werkwijze

U kan bij ons terecht voor alle soorten reclame. Van full colour drukwerk tot een metershoge reclamezuil, van een sfeervolle raamschildering tot het full-wrapen van uw wagenpark. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor advies, ontwerp, productie én montage van al uw reclamewerken.

Omdat elk project zijn eigen noden heeft om het beste naar voren te komen, is het moeilijk om hier volledige richtlijnen te zetten die voor alles en iedereen van toepassing zijn. Lees daarom zeker onze algemene voorwaarden om een vlotte samenwerking te garanderen. Het beste wat u kan doen is even langskomen om uw project helemaal te bespreken. Zo kunnen we uw wensen afstemmen op wat mogelijk is binnen uw budget.

Wij kunnen voor het ontwerp van uw project zorgen, maar indien u dit zelf wenst te doen dienen de aangeleverde bestanden aan enkele voorwaarden te voldoen:

 1. Alle benodigde bestanden worden digitaal aangeleverd.

  Dit kan op een usb-stick, een cd rom, geheugenkaart, mail,... Bestanden kleiner dan 5 Mb, kunnen gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Bestanden groter dan 5 Mb kan je gratis sturen via ‘We Transfer’ of ‘Yousendit’.
 2. Logo’s en teksten dienen vectorieel te zijn.
  Vectoriële bestanden kunnen aangeleverd worden als een pdf, ai of eps bestand. Bestanden opgemaakt in adobe illustrator mogen maximum als CS5 document worden opgeslagen en met pdf compabiliteit aangevinkt. Lettertypes worden omgezet naar contouren, of de benodigde lettertypes worden meegeleverd.
 3. Alle kleuren moeten worden omgezet naar CMYK.
  Wij werken met machines gebaseerd op cmyk inkten. Alle kleuren moeten dus worden omgezet naar cmyk. Ook pantone kleuren moeten worden omgezet. Als er een specifieke kleur moet worden gedrukt, gelieve dit dan uitdrukkelijk te zeggen en een echt voorbeeld van die kleur mee te geven.
 4. Foto’s en afbeeldingen hebben, op ware grootte, minimum 72 dpi en maximum 150 dpi.
  Bij kleinformaat drukwerk zoals naamkaartjes, folders, flyers en boekjes dienen afbeeldingen 300dpi te hebben. Bij grotere formaten (vanaf A2 posters) is een maximum van 150 dpi al genoeg. Grotere dpi waarden gaan de documenten alleen maar onnodig zwaar maken.

Uitgebreide informatie omtrent aanleveren van bestanden vind je uiteraard terug in onze algemene voorwaarden. Nadat het definitieve ontwerp door jullie is nagezien en goedgekeurd, kan de productie en eventuele montage beginnen. Tenzij anders afgesproken, kan er tussen de goedkeuring van ontwerp en de uiteindelijke aflevering/montage een wachttijd van 5 werkdagen zitten. In uitzonderlijke gevallen kan er onderling worden afgesproken om vroeger te leveren. Maar dit is enkel mogelijk als de planning dit toelaat. Meer informatie hieromtrent vind je natuurlijk terug in onze algemene voorwaarden.

Als de montage door ons gebeurd, word op voorhand besproken hoe en waar die plaatsvind.

 1. Voertuigbelettering
  
Bij wagens en camionetten is het aangewezen de belettering bij ons te laten doorgaan. Hier is de ruimte groot genoeg, op temperatuur en droog. Indien u er voor kiest de belettering niet bij ons te laten plaatsvinden moet u zorgen voor een warme (18°C – 25°C), droge en ruime plaats. (genoeg plaats om rondom te lopen en indien nodig een ladder te plaatsen).
 2. Wandconstructies.
  
Vóór de montage plaatsvind, komt er iemand ter plaatse kijken. Zo kunnen we op voorhand bepalen welk materiaal we nodig hebben. Bij extreme werkhoogte zal er een hoogtewerker gehuurd worden, dit om de veiligheid te garanderen.
 3. Grondconstructies.
  
Ook hier komt er eerst iemand kijken. Dit is vooral om de ondergrond te bepalen. De ondergrond bepaalt het soort constructie en zodoende ook het soort materiaal we nodig hebben.

Dit zijn uiteraard louter basisrichtlijnen en hangt alles af van de specifieke situatie op het moment van montage. Meer informatie vind je ook in onze algemene voorwaarden. Gelieve die grondig door te nemen om misverstanden te voorkomen.